keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Syntymäkartta

Mielenkiintosi voi ohjautua okkulttisiin kohteisiin, mystiikkaan ja yleensäkin kaikkeen siihen, mikä on kätkettyä ja salaista - kuolemaan ja kuoleman jälkeiseen elämään. Aina uusissa tilanteissa vaistomaiset reaktiosi toimivat syvän alitajunnan ja konkreettisen maailman aiheuttaman ristiriidan polarisuuden kautta, olet tiedonhaluinen ja sisäänpäin kääntynyt.

Pysyäksesi tasapainossa tarvitset hiljaisuutta ja rauhaa, yksinoloa, jossa voit uppoutua liiankin syvälle omaan maailmaasi. Kun koet olosi turvattomaksi, vetäydyt kuoreesi liiankin herkästi, sen sijaan että yrittäisit tarttua niihin asioihin, jotka turvattomuuden aiheuttivat.

Sielusi on niin suuren muutosprosessin vaiheilla, että et oikein tunne itseäsi, entiseen ei ole paluuta ja uusi tietoisuus on syntymässä. Kaikki se epäily ja pelko, joka sisältäsi heijastuu toisiin on tätä itsesi eteenpäinmenon pelkoa.Voit herkästi joutua riitoihin ja väittelytilanteisiin tai sitten et kykene tuomaan mielipidettäsi julki, tässä aspektissa on riskinä juuri tuo joko - tai -toiminta. Kommunikaation sulavuuden opettelu voi olla suuri haaste.

Olet riitelevä ja riidanhaluinen ja etsit koko ajan virheitä kaikista ja kaikkialta. Se voi olla syy vaikeuteen löytää työtä ja ihmissuhteita. Rakkauselämääsi siivittävät sensaatiot tai epätyydyttävät suhteet. Elämääsi kuuluu pettymyksiä ihmissuhteissa. Suuri tarpeesi riippumattomuuteen vie sinua seikkailusta toiseen.

Sinun olisi helpompi olla, jos asuisit vesistöjen läheisyydessä ja löytäisit luovan harrastuksen itsellesi. Viihdyt vanhusten seurassa jo nuorena, ikäänkuin vaistoten heissä piilevän viisauden.



Tämä sai aikaan välillä kylmiä väristyksiä enkä halunnut laittaa kaikkea tänne. Kaikki kuvaavin ja tunnistettavin on tuossa.

Haluatko väristyksiä, hae ne täältä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin tutustumasa omaan syntymäkarttaani ja oikein hämmästyin miten hyvin siitä itseni tunnistin :o
Uskon oikeesti tällä tavoin laadittuihin horoskooppeihin ym. mutta en niihin mitä lehdissä tarjotaan..